Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)

de ionela2682 in Dulciuri, 13 Iul 2011 | 10921 vizualizari

 

O reteta usoara cu putine ingrediente!..

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • 1 albus +2 lg apa pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt):

-untul ,zaharul vanilat si zaharul se mixeaza

-adaugam oul si mixam bine

-adaugam faina in care am adaugat praful de copt

-framantam bine ,dam la rece pentru cel putin 1 ora.

-dupa ce aluatul s-a intarit intindem foaie subtire de 0,5 cm decupam fursecurile le asezam in tava cu hartie de copt cu spatiu intre ele

-ungem cu albusul usor batut cu apa,presaram zahar tos

-coacem 13-15 min sau pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

14.07.2011, 18:17

ionela2682 1

15.07.2011, 09:57

Geanyka 1

21.03.2014, 08:44

Cata faina trebuie la aceste fursecuri?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paleuri - fursecuri cu crema